Bedrijf aanklagen

U kunt een bedrijf aanklagen als u schade heeft geleden. U kunt ook een privépersoon aanklagen bij geleden schade. Het aanklagen van een bedrijf of persoon begint altijd eerst met de persoon of het bedrijf op de hoogte te stellen. Indien u een bedrijf wilt aanklagen voor schade van een product kent de wet verschillende ingangen.

Volgorde bij aanklagen

U stelt het bedrijf eerst op de hoogte dat u schade heeft geleden, reageert het bedrijf niet binnen een redelijke termijn? Dan kunt het het bedrijf aanklagen. Voordat u het bedrijf kunt aanklagen moet het bedrijf eerst de gelegenheid krijgen om aan uw eis te voldoen. Heeft u bijvoorbeeld een product gekocht en raakt het defect? De verkoper laat u in de kou staan? Dat is dan een goede reden om het bedrijf aan te klagen. Ook als u gevolgschade lijdt kunt u het bedrijf aanklagen.

Bedrijf aanklagen

De reden dat u het bedrijf of de persoon wilt aanklagen kan uiteenlopend zijn. U bent er bijvoorbeeld echt van overtuigd dat het product vervangen dient te worden, of u heeft echt schade geleden. U kunt ook uit oogpunt van uw eigen principe het bedrijf aanklagen. Het gevoel dat u in de kou bent gelaten door het bedrijf is voor velen een reden op zich om een bedrijf aan te klagen.

Werkgever aanklagen

U zou ook uw werkgever kunnen aanklagen als u schade heeft geleden door een bedrijfsongeval. Uw werkgever verwijt u dat het uw eigen schuld is van dit bedrijfsongeval. Maar zo simpel is het niet op u af te wenden. Door uw werkgever aan te klagen bereikt u niet alleen emotionele voldoening, ook materieel wordt in uw behoefte voorzien.

Onze hulp

Heeft u een geschil met een bedrijf, een privépersoon of misschien uw werkgever en wilt u ze aanklagen? Bij ons bent u aan het juiste adres indien u iemand wilt aanklagen. Wij stellen de eerste brief voor u op en daarna zullen wij deze persoon namens u aanklagen. Neem vandaag nog contact met ons op indien u een persoon of bedrijf wilt aanklagen

Aanklagen & gerechtigheid

bedrijf aanklagen, persoon aanklagen, werkgever aanklagen

"Emotionele en materiële voldoening"