Een rechtsbijstandverzekering is onnodig

Voor de goedkoopste rechtsbijstand bent u bij Ciber Juristen aan het juiste adres. Wilt u goede rechtsbescherming, maar niet teveel betalen? Ciber Juristen biedt u beide, goede rechtsbijstand tegen het laagste tarief; de goedkoopste rechtsbijstand die u kunt vinden. Daardoor wordt een rechtsbijstandverzekering overbodig.

Waarom is een rechtsbijstandverzekering overbodig?

Ciber Juristen hanteert een scherp uurtarief. Wij bieden graag onze diensten aan tegen een zo laag mogelijk uurtarief. Daarmee levert Ciber Juristen de goedkoopste rechtsbijstand van Nederland. Iedereen verdient betaalbare rechtsbijstand, zonder een rechtsbijstandverzekering.

Laagste uurtarief voor rechtsbijstand

Naast het laagste uurtarief hebben wij ook tarieven voor pakketten voor u opgesteld. Dit houdt in dat u bent verzekerd van een totaalprijs voor het behandelen van uw zaak. Staat er geen totaalprijs aangeven voor uw specifieke zaak? Dan spreken wij vooraf een totaalprijs met u af. Zo staat u nooit voor verrassingen en blijft u verzekerd van de goedkoopste rechtsbijstand.

Vergelijking met uw rechtsbijstandverzekering

Voor de goede orde wijzen wij u erop dat wij geen rechtsbijstandverzekering aanbieden. Wij bieden slechts rechtsbijstand aan die betaalbaar is. De rechtsbijstand bieden wij aan op basis van een uurtarief. U kunt uw huidige rechtsbijstandverzekering vergelijken met onze uurtarieven. Wij bieden echter geen garantie dat uw huidige (of enig andere) rechtsbijstandverzekering duurder of goedkoper is; dit kan onder andere afhankelijk zijn van het gebruik van uw rechtsbijstandsverzekering en de maandelijkse premie die u betaalt. Daarnaast kunnen andere factoren een rol spelen, hierover dient u bij uw eigen rechtsbijstandverzekeraar te informeren.

Recht op betaalbare rechtsbijstand

Goedkoopste rechtsbijstandverzekering, geen rechtsbijstandverzekering meer nodig. Recht op rechtsbijstand, rechtsbijstandverzekering overbodig, betaalbare rechtsbijstand, rechtsbijstandverzekering vergelijken