Goedkope juristen; laagste prijsgarantie

Er heersen vaak misverstanden over de uurtarieven die worden gevraagd door verschillende juristen. Waarom zitten er grote verschillen in de uurtarieven van juristen? En waarom zijn zijn er ook goedkope juristen?

De verschillen in de uurtarieven van (goedkope) juristen komen vaak door de verschillende rechtsgebieden en de segmenten waarbinnen juristen werken. Wij vinden het belangrijk dat iedereen betaalbare rechtshulp wordt geboden. Daarom rekenen wij de laagste uurtarieven voor juristen; daardoor zijn wij goedkoper dan andere juristen.

Om u te overtuigen dat wij de laagste uurtarieven rekenen vindt u op onze pagina een overzicht van de laagste uurtarieven voor (goedkope) juristen die wij hanteren. Wij geven u daarnaast ook nog onze laagste prijsgarantie. U bent op deze wijze verzekerd van een jurist die goedkoper is dan andere juristen.

Wat houdt de laagste prijsgarantie in?

De laagste prijsgarantie houdt precies in zoals wij dat aan u beloven; een goedkope jurist. Voor de diensten die wij aan u leveren rekenen wij nooit een hoger uurtarief of een hogere pakketprijs dan een andere (goedkope) jurist. Kunt u naderhand aan ons een offerte voorleggen voor dezelfde dienst die door een andere jurist wordt geleverd? Dan betalen wij u netjes het verschil terug. Wij gaan uit van de redelijkheid en eerlijkheid van de aangeboden offerte.

Wij hechten grote waarde aan een tevreden cliënt

Goedkoper dan andere goedkope juristen…

Goedkope Jurist, goedkoper dan advocaat. Goedkope jurist In Nederland, goedkope jurist in Amsterdam. Goedkope Jurist zoeken. Goedkope jurist inschakelen. Goedkope jurist in Amsterdam. Goedkope jurist uurtarief. Goedkoper dan iedereen.