Incassobureau; no cure, no pay

De noodzaak om een incassobureau in te schakelen

incassobureau; noodzakelijk

Een incassobureau inschakelen is een noodzaak. Geen enkele ondernemer schakelt graag een incassobureau in, maar om openstaande vorderingen te innen kan men niet anders. Wij innen gratis uw openstaande facturen, u kunt zelfs uw oude "vergeten" facturen aan ons toesturen.

Voor veel incassobureaus is het toch nog een kunst om de vorderingen geïnd te krijgen. Vaak gaan incassobureaus methodes hanteren die niet erg netjes meer zijn. Bij ons incassobureau handelen wij volgens de wetgeving; dit is de beste weg. Als uw debiteur namelijk niet aan ons incassobureau voldoet, dan zetten wij het gerechtelijke traject in werking.

Voldoen aan het incassobureau

Wij schrijven uw debiteur netjes volgens de regels aan. Als een incassobureau dit niet doet, dan kan een incassobureau kansen verspelen bij het innen van uw vordering. Een rechter is ook een mens en kan zich verplaatsen in de handelingen die een incassobureau verricht. Schakelt u een incassobureau in die met de wet strijdige handelingen verricht? Dan kan een rechter bepalen dat de incassokosten niet worden toegewezen.

Kosten van een incassobureau

De kosten van een incassobureau zijn vaak verborgen. U betaalt bij een incassobureau bijvoorbeeld als u besluit om af te zien van de vordering als het incassobureau de vordering niet weet te innen. Wij hanteren een vaste strakke lijn; u betaalt in het incassotraject helemaal niets. zelfs indien wij uw vordering niet weten te innen in het buitengerechtelijke traject, dan betaalt u aan helemaal niets.

Ook na de incassoprocedure kunnen wij u bijstaan. Waar veel incassobureaus afhaken na het incassotraject blijven wij u steunen. Door de combinatie van incassobureau en juristenkantoor beschikken wij tevens over juridische kennis. Niet iedereen betaalt namelijk in het incassotraject. "Professionele" debiteuren hebben namelijk ook kennis van het incassotraject.

Dagvaarding

Een incassobureau mag geen dagvaarding uitbrengen. Wij laten door onze deurwaarder een dagvaarding uitbrengen als uw debiteur niet aan ons incassobureau voldoet. Wij stellen uw dagvaarding ook zelf op, in tegenstelling tot andere incassobureaus.

Facturen indienen bij ons incassobureau

Wilt u ook uw openstaande factuur bij ons incassobureau indienen? Dit kan heel eenvoudig. U kunt uw facturen gewoon inscannen en aan ons incassobureau emaillen. U kunt daarnaast ook uw factuur met WhatsApp aan ons incassobureau toesturen.

Contact opnemen of uw factuur aan ons incassobureau emailen

 

Onbetaalde facturen laten innen door ons incassobureau

Incassobureau inschakelen, incassoburo inschakelen, Incassobureau  kosten, Incassobureau no cure, Incassobureau no pay, Incassobureau  gratis, Incassobureau  Amsterdam, Incassobureau kosten, Incassobureau  gratis, Incassobureau eerlijk, Incassobureau wet, Incassobureau recht, Incassobureau facturen, Incassobureau  innen