Bijstand bij uw juridisch probleem

Een juridisch probleem kan beklemmend werken. Zelf een oplossing voor uw eigen probleem van juridische aard zoeken kan onoverzichtelijk zijn. 

Oorzaken juridisch probleem

Een juridisch probleem kan verschillende oorzaken hebben, meestal wordt het juridische geschil door de wederpartij veroorzaakt. Zo kunt u juridische problemen tegenkomen op het gebied van uw werk, uw (huur)woning, maar u kunt ook tegen juridische geschillen aanlopen in het vreemdelingenrecht. Juridische bijstand is dan gewenst.

Kosten juridische bijstand

Juridische bijstand bij uw probleem kan kan duur zijn. Bij Ciber Juristen kunt u toch verzekerd zijn van een beperking in de kosten van juridische rechtsbijstand. Bij problemen van juridische aard kunt u bij ons terecht tegen een uurtarief van € 49,00 of een vaste prijsafspraak voor uw hele zaak. U weet dan vooraf dat uw juridisch probleem niet tevens een financieel probleem wordt.

Inzichtelijk

Om de kosten inzichtelijk te maken hebben wij voor u onze tarieven uiteengezet. Raadpleeg onze pagina met tarieven die wij hanteren bij uw juridisch probleem. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om direct contact met ons op te nemen om uw juridisch probleem door te spreken

Oplossing juridisch probleem

Niet alle juridische problemen kunnen worden opgelost. Wij maken vooraf een schets van de mogelijkheden bij uw juridisch probleem. Het kan zijn dat wij met de wederpartij uw juridisch geschil kunnen schikken. Wij overleggen altijd met u wat uw wensen zijn.

Recht op hulp bij uw juridisch probleem

Juridisch probleem, juridische