Het belang van onze cliënten staat voorop, niets is belangrijker voor ons dan een goede afloop van uw zaak èn dat u tevreden bent over onze aanpak. Wij stellen daarom hoge eisen aan onze service, hierdoor stijgt de kwaliteit van het door ons geleverde werk.

Wij verwachten dat u na afloop van uw zaak zeer tevreden zult zijn over de service en kwaliteit die door ons is geleverd. Wij willen aan u vragen om ons en anderen te laten weten hoe tevreden ù over ons bent. Hiervoor kunt u een review invullen. 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 4 reviews
by Sherina on Blank Business Name
Zeer tevreden en behulpzaam

Bij vragen en hulp over vreemdelingrechtelijke procedures ben ik goed geholpen. Na negatieve besluit van de IND is er besloten om bezwaar in te dienen. Door dit gehele proces heen viel er een last van onze schouders af. Voor hulp weet ik waar ik terecht kan en aarzel ik niet om CiberJuristen weer in te schakelen. Kortom zeer tevreden!

by David van der Kooij on Blank Business Name
Uitstekende hulp bij aanvraag MVV

Dankzij de hulp van Ciberjuristen heeft mijn partner haar MVV (lang verblijfsvisum). Zonder hun hulp was dit nooit gelukt.

by Marcel on Blank Business Name
Prima werk

Nadat ik bezwaar had gemaakt tegen een onterechte bekeuring heb ik Ciber Juristen ingeschakeld om beroep aan te tekenen bij de rechtbank. Het beroep is toen gegrond verklaard. Het was trouwens meer een principe-kwestie voor mij.

by Olivia on Blank Business Name
Zeer tevreden over Ciber

Over de aanpak van de juristen bij Ciber ben ik uitermate tevreden. Ik had een probleem met mijn werkgever over ziekte en eventueel ontslag. Mijn loon werd ook niet meer betaald door mijn werkgever. Dankzij de juristen is er een goede oplossing gevonden. Mijn loon wordt weer gewoon netjes betaald.